Vinterferie i Orlando og Karibien

1. januar - 31. mars 2022
Fra kun kr
17.700,-
pr. person i delt 4 mannslugar.

Den PERFEKTE familieferien.

Ta med deg barna til Orlando og la de få møte sine helter i Disney. Her bor dere 5 netter på et barnevennlig resort med gratis transport til Disney World.
Etter oppholdet i Orlando kan dere nyte 1 ukes cruise i Karibien.Cruiset stopper på RCCL`s nye øy-destonasjon Perfect day at Cococay på Bahamas. (Les mer om denne ved å trykke på ballong-ikonet over).

 

Prisen er inkludert:

  • Fly t/r Stavanger – Orlando
  • 5 netter i suite med 2 soverom
  • 7 netter på cruise i innvendig lugar i vestlige Karibien inkludert alle måltider, show, underholdning og aktiviteter ombord.

 

Prisen er basert på at 2 voksne og 2 barn under 12 år reiser sammen.

Er dere en familie på 5 personer (2 voksne og 3 barn under 12 år) så koster det kr. 18.900,- pr person fordelt på 2 lugarer. Her er det mulighet til å få lugarer vegg i vegg og dør i mellom lugarene.

 

Dersom dere ønsker å reise ifra Kr. Sand eller andre byer i Norge eller ønsker å reise på et helt annet tidspunkt, så kan du fylle ut forespørselskjema under så sender vi et uforpliktende tilbud til deg helt gratis.

 

Den perfekte familieferien!

Garantert et minne for livet!

Bestill i dag!

Lake Buena Vista Resort Village

8113 Resort Villa Drive
Orlando FL 32821 USA

 

 

Dette ferieanlegget har et spa med full service og et bassengområde med piratskip som tema, og tilbyr gratis transport til nærliggende attraksjoner, inkludert Disney World. Wi-Fi er gratis. Walt Disney World Resort ligger drøyt 4,5 kilometer unna.

Alle suitene på Lake Buena Vista Resort Village and Spa har egen balkong, velutstyrt kjøkken, boblebad, flatskjerm-TV med kabelkanaler og vaskemaskin.

Det lille bassengområdet Pirates på Lake Buena Vista Resort har vannkanoner, vannsklier og hengekøyer. På stedet finner du et døgnåpent treningssenter, butikker og en salong. Det ligger også en komplett arkade på stedet.

Lani’s Luau serverer mat og eksotisk drikke ved bassenget. På stedet finner du i tillegg Frankie Farrell’s Irish Pub & Grille og en Pizza Hut-restaurant.

Lake Buena Vista Village and Spa ligger drøyt 9,5 kilometer fra Seaworld Orlando og 22 minutter fra Orlando International Airport.

Lake Buena Vista passer utmerket for deg som er interessert i Disneylandfamilieferier og fornøyelsesparker.

Harmony of the Seas
7 netter i vestlige Karibien

 

 

Reiserute cruise:

 

16 februar : Port Canaveral, Florida

17 februar: Perfect Day At Cococay, Bahamas

18 februar: Sjødag

19 februar: Puerto Costa Maya, Mexico

20 februar: Roatan, Honduras

21 februar: Cozumel, Mexico

22 februar: Sjødag

23 februar: Port Canaveral, Florida

 

Utreise:

11 februar : Stavanger – Orlando

Retur:

23 februar : Orlando – Stavanger

Hjemme i Norge 24 februar.

På nye CocoCay står opplevelsene i kø! Thrill WaterparkSM har blant annet Nord-Amerikas høyeste vannsklie og en luftballong som tar deg 138 meter opp i luften, en 488 meter lang zipline og mye mer. Ønsker du bare å nyte solen og slappe av? Få smaken av Bora Bora på Coco Beach ClubSM – hvor du kan slappe helt av i egen cabana i det krystallklare vannet du finner på Bahamas. Ellers er øya en oase med en mengde ferskvannsbassenger, volleyballbaner, beach-klubber og fantastiske strandområder.