NYHET!! Icon of the Seas

Sjekk ut dette nye skipet til Royal Caribbean !! Det er den beste familieferien i verden. ICON OF THE SEAS - ankommer 2024. - et splitter nytt og revolusjonerende cruiseskip. Bestill din drømmeferie nå! Kontakt oss i OK Reiser og å få et uforpliktende tilbud på lugarene som passer best for deg og din familie.

 

Nye Icon of the Seas – det første av sitt slag. Royal Caribbean har tatt cruiseferien til et helt nytt nivå.

La adrenalinet stige i det største badelandet til sjøs noensinne, velg mellom syv forskjellige bassenger, og slipp deg løs på Surfside,  som er et eget nabolag for barnefamilier.  Her finnes det et eget basseng for voksne og et stort badeland godkjent for barn i alle aldre. Og velg blant 40 forskjellige spisesteder med spennende konsepter.

 

 

Familien kan samles om spennende opplevelser på verdens beste familieferie om bord på nye Icon of the Seas℠. Endre fritidssyslene dine for godt med nye spennende opplevelser og gamle favoritter. Icon of Vacations℠ kommer i 2024.
DET STØRSTE VANNLANDET PÅ HAVET
Århundrets storm bygger seg opp, og du står midt i veien. Gjør deg klar for Category 6 – det største vannlandet på havet, med seks rekordstore vannsklier. Opplev århundrets storm på egen hånd. Grip tak i en venn, og løp for å søke dekning. Eller samle hele familien – og alt motet dere klarer – for familieflåter på sklier som er alt annet enn tamme.
TA KRONEN
Tør du å ta steget ut på kanten? Erobre Crown’s Edge – en fryktinngytende utfordring som er en blanding av skywalk, hinderbane, berg-og-dal-bane og fremfor alt test av mot. Fest beltet og ta det første steget – men husk å bevege deg fremover. For når du minst venter det, kan gulvet under beina forsvinne, slik at du henger og dingler høyt over havet.
AKTIVITETER. AKTIVITETER. OG FLERE AKTIVITETER.
Få tidenes opplevelser for alle aldre i Surfside℠, som er et fantastisk heldagsreisemål om bord, med tonnevis av familiemoro. Med et stort, barnegodkjent badeland, et basseng for voksne og en rekke spisesteder som gir nye krefter til spennende opplevelser, kommer familien aldri til å ville dra derfra.

Fra livlig feststemning til familievennlige møtesteder og avslappende oaser – det finnes et basseng for enhver sinnsstemning. Levende musikk i form av karibiske jamband og faste DJ-er holder stemningen høy. Ni bassengbarer serverer alle de tropiske favorittdrinkene dine. Og med syv bassenger, ni boblebad og fantastisk havutsikt overalt vil du alltid føle deg i nærkontakt med havet.
SVEVENDE VIRKELIGHET
Bak på skipet kan du nyte strandvibbene i det første uendelighetsbassenget i sitt slag til sjøs, et paradis som kun er for voksne. Tilbring dagen med å nippe til sprudlende champagnecocktailer mens DJ-en spiller avslappende strandrytmer til etter at solen har gått ned. Og uansett om du spretter flasker fra solsengen i full størrelse midt ute i vannet eller slapper av ved bassengbaren, er utsikten fra The Hideaway alltid like spektakulær.
BESTILL NOE GODT OG SLAPP AV
Vass ut til Swim & Tonic℠ – den største bassengbaren til sjøs og den første noensinne i flåten til Royal Caribbean®. Dette er det livligste stedet på skipet, med bartendere som mikser ginbaserte drinker, og en fast DJ som spiller de feteste rytmene. Bli med på bassengfesten og dans hele dagen i det midjedype vannet, eller len deg tilbake på en av solsengene ute i vannet for å nyte det hele på litt avstand.
AVSLAPPING I STOR SKALA
Med over 150 000 liter vann er det digre Royal Bay℠-bassenget på Chill Island℠ det største bassenget til sjøs. Her kan du velge å tilbringe tiden på en solseng ute i vannet eller i et hevet boblebad med fantastisk utsikt. I tillegg kan du kose deg med godbiter fra mathallen med uteservering, som ligger bare noen skritt unna all moroa. Alt mens et karibisk band spiller musikk som gir perfekte bassengdagvibber.