Om oss

OVER 50 ÅR MED REISEERFARING

 

OK Reiser er et norsk reisebyrå med ekspertise på USA-, cruise- og gruppereiser.
Vi tilrettelegger og formidler reiser til familier, bedrifter og grupper fra vårt store nettverk opparbeidet gjennom mange år.

Vi tilbyr personlig service og anbefalinger til våre reisende – i tillegg til konkurransedyktige priser. Vår kunnskap og erfaring skal komme våre kunder til gode, og vi jobber helt uavhengig av store aktører. Vi skal tilby den beste servicen og de beste reisene til de beste prisene. Det er derfor vi har mange faste kunder – som vi hjelper år etter år.

Vi holder til i Kvinesdal, et lite sted på Sørlandet med tette bånd til USA og en egen Utvandrerfestival for å feire historien og relasjonen – her startet vi for rundt 50 år siden. Gründer Ove Kjell Ryerson flyttet hjem igjen etter mange år i USA. Han var da “Club director of Norwegian Engineer Society” og hjalp mange reisende mellom landene. Som takk for god innsats fikk han personlig hilsen fra JF Kennedy – dette henger fortsatt stolt på våre kontorer. Nettverket som ble skapt, dannet basis for selskapsetableringen i Kvinesdal på 60-tallet. I begynnelsen hadde de egne gruppeturer for nordmenn som var ukjente med USA, og hjalp med hele reisen. Dette har utviklet seg og vi har i ettertid hjulpet utallige nordmenn med reiser til USA og andre steder i verden.

Mye av markedet har endret seg, og USA er ikke så langt borte som det var før.
Men vår service, unike erfaring, store nettverk og gode avtaler på hotell, cruise, fly og leiebiler gjør oss til en av de ledende aktørene i vårt marked for private, bedrifter og grupper. Og slik satser vi på det blir i mange år til.

Slik er det og slik blir det. Bli bedre kjent med oss på okreiser.no

 

Hilde

Tryggheten selv med over 30 års erfaring. Mester i flybilletter, kontorting og sånn.

Kontakt meg

Lise Marie

Gladjente kjent for sin raske oppfølging av kundene. Også ansvarlig for markedsføring og sånn.

Kontakt meg

Ove Kjell

2. generasjons høvding. OK står fortsatt for Ove Kjell. Rå på å finne de beste flybillettene.

Kontakt meg

Per Erik

Kapteinen i hverdagen! Dyktig på gruppe- og firmareiser.

Kontakt meg

Tom

Lang erfaring med hundrevis av faste kunder. Kjenner USA som sin egen bukselomme.

Kontakt meg