Reisevilkår

 

 

 

Reisegaranti fondet

OK Reiser er medlem av reisegaranti fondet, noe som gir deg som kunde trygghet når du er ute på reise.

Vi er også medlem av International Air Transport Association (IATA).

 

Se kildebildet

 

 

Betaling

Hos OK Reiser kan du betale med flere typer kredittkort. Opplysninger om kredittkort nr. etc. kan gjøres pr. telefon, hvis du ikke ønsker å sende disse opplysningene over nettet. Du kan også betale med faktura. Vi sender deg så en faktura pr post eller epost.
Ved betaling med American Express eller Diners vil det tilkomme et kredittkortgebyr på 2,5 % av beløp.

 

Kundens ansvar

Kunden er selv ansvarlig for å sjekke at billetter stemmer i henhold til bestilling, samt visumbestemmelser og eventuelle vaksiner.

 

Navnendring

Det er ikke mulig å endre navn på flybilletter uten å betale gebyr. I enkelte tilfeller er det ikke mulig med navnendring og ny billett må kjøpes.

 

Reiseforsikring

Den reisende må selv sørge for de nødvendige forsikringer og anbefaler at alle har reise og avbestillingsforsikring.

 

Flytider og endringer i flytider

Samtlige tider/klokkeslett oppgis alltid i lokal tid for hvert land. Flyselskapene kan endre sine ruter på kort varsel. Når OK Reiser beskjed om en rute/tidsendring fra flyselskapet vil OK Reiser om mulig og snarest informere den reisende om endringen.

OK Reiser har ikke ansvar for flyselskapenes ruteendringer eller innstilte fly. Om den reisende lider tap eller skade, skal han eller hun rette evt. krav direkte til flyselskapet. Den reisende plikter alltid å kontrollere flytider hos flyselskapet.

 

Oppmøte til ditt fly
Det er ikke mulig å velge og kun benytte enkelte strekninger av en flybillett. Møter man ikke opp til første strekning på reisen, så vil dette av flyselskapet tolkes som du ikke skal reise og hele reisen vil bli kansellert.  Det samme gjelder om man ikke møter opp til f.eks. innenlands strekninger, da vil hele resten av billetten bli kansellert.

 

Endring og avbestilling

Billetter kan ikke endres eller refunderes, hvis ikke annet er avtalt.

 

Setereservasjon

Vi bestreber oss på å imøtekomme ditt setevalg, men kan ikke garantere at dette oppfylles. I sjeldne tilfeller, f.eks.om det settes opp en annen flytype på ruten enn planlagt, kan vi ikke alltid oppfylle seteønsker.

 

Passinformasjon og registrering før innreise til USA /Canada

For norske statsborgere kreves det ikke visum til USA / Canada for opphold mindre enn 90 dager.
MEN alle norske statsborgere må ha elektronisk lesbart pass og søke om ESTA /ETA – innreisetillatelse.
Innehavere av andre pass, ta kontakt med Den Amerikanske Ambassaden i Oslo.