Perfect Day at CocoCay

På nye CocoCay står opplevelsene i kø! Thrill Waterpark har blant annet Nord-Amerikas høyeste vannsklie og en luftballong som tar deg 138 meter opp i luften, en 488 meter lang zipline og mye mer. Ønsker du bare å nyte solen og slappe av? Få smaken av Bora Bora på Coco Beach Club – hvor du kan slappe helt av i egen cabana i det krystallklare vannet du finner på Bahamas. Ellers er øya en oase med en mengde ferskvannsbassenger, volleyballbaner, beach-klubber og fantastiske strandområder. Her finner du uendelig med nye og spennende aktiviteter og opplevelser for både store og små. Mange av de står nok på enhver eventyrers "Bucket List". Her kan du ha det gøy så mye du orker!

 

 

 

 

 

 

Perfect Day at CocoCay er en privat øydestinasjon eid av Royal Caribbean International, og det er en del av Bahamas. Øya har blitt omgjort til et eksklusivt cruisemål, og den tilbyr reisende en rekke aktiviteter og fasiliteter. Her er noen høydepunkter ved Perfect Day at CocoCay:

 1. Thrill Waterpark:
  • Dette er et av de mest populære områdene på øya. Thrill Waterpark har et utvalg av vannsklier, bassenger og eventyrbassenger. Du kan prøve deg på høye vannsklier, surfebølgebasseng og andre spennende vannattraksjoner.
 2. Chill Island:
  • Hvis du leter etter avslapning, er Chill Island stedet å være. Her kan du slappe av på stranden, svømme i det klare vannet, og bare nyte solen. Det er også private hytter tilgjengelige for leie, noe som gir en mer eksklusiv opplevelse.
 3. Up, Up, and Away:
  • Dette er en heliumballong som tar deg opp i luften for å gi deg en fantastisk utsikt over øya og det omkringliggende havet. Det er en flott måte å få en panoramautsikt over Perfect Day at CocoCay.
 4. Zip Line:
  • Øya har også en zip line som tar deg fra en tårn høyt oppe og gir deg en adrenalinfylt flytur over vannet. Dette gir en spennende opplevelse for de som er ute etter litt ekstra spenning.
 5. South Beach:
  • Dette er et område for de som foretrekker en roligere strandopplevelse. South Beach har myk sand, solsenger og cabanas for avslapning.
 6. Dining:
  • Det er flere spisesteder på Perfect Day at CocoCay som tilbyr alt fra grillmat til internasjonal mat. Mat og drikke er ofte inkludert i cruisepakken, men du kan også oppgradere for å få tilgang til spesielle spisesteder.
 7. Aktiviteter for barn:
  • Øya har også aktiviteter for barn, inkludert Splashaway Bay – et vannområde med lekestrukturer og vannkanoner.