Nice

Palmer, strand, flott lang strandpromenade, fine parker, mange turmuligheter med flott utsikt, koselig gamleby og ikke minst bra shopping og korte avstander.Perfekt for en langhelg! Byen tilbyr overnatting i alle prisklasser.

 

 

Verdt å få med seg:

Promenade des Anglais arter seg som rene trimløypa fra tidlig morgen til langt utpå ettermiddagen.

Gamlebyen: I Nice’s trange, snirklete gamlebygater ligger små konditorier, ostebutikker, broderiforretninger og deli’er som perler på en snor.

Monaco: Jetset-fyrstedømmet ligger bare en halvtimes tur unna Nice. Foruten å innånde eimen av luksus og dyre vaner kan du få med deg prins Rainers private veteranbilsamling, dyreparken med flodhest, tigre og svarte pantere, og akvariet med hvalskjelett og haier.

St. Paul de Vence: På 1800-tallet koloniserte det europeiske aristokratiet Nice og småbyene rundt – som St. Paul de Vence, middelalderbyen omgitt av høye murer med brystvern og skyteskår. Selv om byen er blitt rivieraens fremste agn for turister, kommer man ikke unna at St. Paul de Vence har ufattelig vakker utsikt, beliggende i frodige åser over det skinnende blå Middelhavet. Praktvillaene bader i sol. Et fint utfluktsmål med leiebil.